4ADOGZ Puppyspeeltuin

De eerste maanden van je puppy is enorm belangrijk voor prikkels en positieve ervaringen. De 4ADOGZ-Academy Puppyspeeltuin is speciaal ingericht hiervoor met allemaal ‘puppyvriendelijke’ toestellen en ‘puppyproof’ materiaal.

Je kan de puppyspeeltuin afhuren als fokker en ook als puppy-eigenaar om je pupje(s) te socialiseren, kennis te maken met een nieuwe omgeving, tal van toestelletjes en speeltjes waar ze zich volop kunnen uitleven.

Pups zijn welkom met hun broertjes en zusjes t.e.m. 6 tal maanden (afhankelijk van het ras), daarna zijn jullie van harte welkom met jullie viervoeters voor toestelgewenning of een Fun Parcours.

Dit kan ook in een groepsessie, zolang de honden sociaal zijn en in een goede gezondheid en conditie verkeren.

Een ‘puppysessie’ of een Fun Parcours is telkens een sessie van ca 60 minuutjes.Het trainingsgedeelte kan elke dag geboekt worden op afspraak, dit is steeds onder toezicht voor wat puppyspeeltuin of Fun Parcours betreft.

Privé kan je dit ook afhuren om indoor te trainen met je viervoeter waarbij je ook gebruik mag maken van alle aanwezige toestellen (dit is dan wel op eigen risico). Mail ons op info@4adogz.be voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Fokkers kunnen ook de puppyspeeltuin afhuren voor enkele uurtjes waarin ze dan de puppykopers kunnen ontvangen.

De 4ADOGZ-Academy is gelegen in Ruiselede, 5 minuutjes van de afrit Aalter (E40 Gent – Brugge).

Interesse? Reserveer nu jouw bezoek aan de puppyspeeltuin

Opgelet, jouw reservatie is pas geldig zodra je een bevestiging ontvangt.

Via telefoon of Facebook:

 

Of vul het formulier hieronder in