Over 4ADOGZ

4ADOGZ werd geboren in 2007, een beetje als gevolg van een uit de hand gelopen leuke hobby, namelijk de hondensport. Na vele jaren heel actief geweest te zijn als wedstrijdspeler gehoorzaamheid en agility (nationaal en internationaal), kwam de vraag om het Favoriet Agility Equipment te verdelen in België. Vrij snel kwam het gamma van Versele Laga erbij, daar we merkten dat er nood was aan persoonlijke service en advies op maat, ook op het gebied van dierenvoeding.

Om mij hier meer en meer in te verdiepen, heb ik, Niko De Smet, verschillende cursussen gevolgd (Hondenvoedingsconsulent, Hondenvoedingsdeskundige, Fokkerscursus (KKUSH, Kynodog, VIVES), EHBO bij honden, Huid- en Vachtproblemen bij honden, enz….), waarmee ik graag met raad en daad mijn klanten het zo juist mogelijke advies tracht te geven.

Doordat de hondensport ook blijft evolueren en de hondensportliefhebbers meer en meer opteren voor kwalitatief en veilig materiaal, hebben we nu ook het K9-Evo trainingsmateriaal in ons gamma, wat prijs kwaliteit heel goed ligt op de Belgische markt.

Met deze 3 betrouwbare partners waarmee we heel nauw samenwerken, kunnen we onze klanten (fokkers, honden(sport)liefhebbers en alle andere dierenliefhebbers) al een flink stuk vooruithelpen in het welzijn van hun dieren.

Onze service gaat van levering aan huis tot advies op maat van je dier, we zijn 7 / 7 bereikbaar per mail en quasi iedere dag ook vlot telefonisch bereikbaar.

Qua hondenvoeding en het K9-Evo trainingsmateriaal hebben we speciale voorwaarden voor fokkers en hondenscholen, maar ook voor grootverbruikers (stuur ons hierover gerust een mailtje op info@4ADOGZ.be).

Er wordt aan huis geleverd in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Brabant en Henegouwen.